Team

Jose Dings

Naast mijn ervaring in de accountancy in loondienst waar ik zowel kleine als grotere cliënten van A-Z van dienst was, ben ik van huis uit letterlijk de accountancy ingerold: onze vader was ruim 40 jaar aktief in de accountancy: zowel in loondienst als privé voor familie-kennissen-vrienden ondernemers en particulieren. Aangestoken door zijn enthousiasme voor het vak en betrokkenheid naar zijn cliënten toe, werden boekhouden-economie en later de fiscale en juridische vakken al snel mijn lievelingsvakken op de middelbare school en was mijn beroepskeuze snel gemaakt. Van mijn passie heb ik mijn beroep gemaakt. De persoonlijke betrokkenheid richting onze cliënten is de basis van onze succesformule en heeft bijgedragen aan de enorme groei van Dings belasting adviezen. Vanaf 1 januari 2016 is mijn zus Jacqueline het team komen versterken.

Jacqueline Dings

Jarenlang ben ik werkzaam geweest als directie-secretaresse bij een bouwgroothandel, drukkerij en Nederlands grootste pensioenfonds. In 2008 heb ik mijn diploma makelaar onroerende zaken wonen/mkb gehaald. Ik ben daarnaast werkzaam geweest als zelfstandig aankoopmakelaar. Per 1 januari 2016 ben ik bij mijn zus het bedrijf binnengestapt. Boekhouden is al op jonge leeftijd door onze vader met de paplepel ingegoten. Binnen Dings Belasting Adviezen zorg ik voor de invoer van de administraties en de BTW-aangiftes. Tevens verzorg ik de verhuuradministraties en incasso van woningen en bedrijfspanden. Daarnaast onderhoud ik de website en onze Facebookbedrijvenpagina. Kortom: de spin in het web.

Naast mijn werk geniet ik van mijn gezin. Ik heb een zoon Stijn (1998). Hobby’s: onze labrador Figo, caravanning, theater, uiteten, shoppen en golfen.